Projecten
Informatie over de lopende en/of nog op te starten projectkoren

Het voelde als een warm bad! De saamhorigheid onder elkaar was ook hartverwarmend. We hebben er in alle opzichten een geweldig sfeervol feest van gemaakt. Niet alleen het optreden maar ook de repetities waren voor mij ook al een klein feestje op zich. Daarin heeft Juliette een belangrijke rol gespeeld met haar vrolijke humor en natuurlijk haar musicale talent. Petje af! 

Valentijn projectkoor (project is afgerond)

In ca. 10 repetities gaan wij ons voorbereiden op een geweldig Diner Chantant in de Postkamer, zaal Sorteerkamer,  in Heerde op 14 februari 2020

Het repertoire bestaat uit nummers die te maken hebben met, hoe kan het ook anders,de Liefde! De repetities starten 14 oktober 2019 in de Hezebrink in Emst.  Onder muzikale leiding van dirigente Juliette Dumore 

Kosten van deelname aan het projectkoor zijn 85 euro. Hierbij inbegrepen is de bladmuziek en nummers per stem ingezongen op mp3. 

Kaarten voor het Diner Chantant zijn uitsluitend te bestellen via: reservering@stichtingcadans.nl  of onderstaand formulier.  Er zijn tafels voor 4, 6 of 8 personen. Natuurlijk kunt u ook voor 1, 2 of 3 personen kaarten bestellen. Maar dat houdt dan in dat u bij andere gasten aan tafel komt te zitten. Tijdens het Live Cooking dinner van 6 gangen geniet u van muzikale omlijsting in Valentijnssfeer van ons projectkoor. De kaarten kosten 35 euro p.p. (excl. drankjes). 

De Sorteerkamer zal voor dit evenement om 19.00 geopend zijn , waarna om 19.15 uur het programma aanvangt. Einde van het programma zal ca. 22.30 uur zijn. 


Dit project is mede mogelijk gemaakt door donaties van:

De Rabobank

Jan Nienhuis Vereniging

Familie H.Matenstichting

De liefde hing voelbaar en zichtbaar in de lucht.........Wat was het een hartverwarmende,liefdevolle,superavond !!Om te mogen zingen over de liefde in al z'n facetten, de super interactie met de enthousiaste gasten ......

Mijn zelfvertrouwen qua zingen had (na een negatieve ervaring met medezangers) een aardige knauw gekregen maar door de dirigente heb ik dat nu "weg kunnen zingen." Ik heb er een prachtige ervaring bij. Nogmaals hartelijk dank.

Complimenten voor jullie vieren bestuursleden. Goed gedaan, allemaal zo jullie eigen ding, een mooi stel bij elkaar en ga vooral zo door natuurlijk.

Onverwacht een ongekend mooie avond gehad, dank daarvoor lieve enthousiaste meiden

Ik zou het kunnen noemen: GEDREVEN en meer dan GESLAAGD ! ! !